تاریخچه

در دنیای مدرن امروز که آمیخته به دردها و بیماریهای فراوانی گشته و برای برخی از آن ها هنوز علاج و درمانی یافت نشده است، بیماری صرع از تاریخچه بسیار قدیمی برخوردار می باشد که در گذر زمان با جهل و ناآگاهی مردم همراه بوده است. با پیشرفت علم و دانش بشر به ویژه در سال های اخیر، صرع یک اختلال در مغز شناخته شده است که محدود به جنسیت، سن و قشر خاصی نمی شود. و مجموعه ای از عوامل و فاکتورهای محیطی شامل: تومور مغزی، خونریزی و سکته مغزی، عفونت ها، ضربه های مغزی و آسیب هایی که در زمان بارداری و یا در زمان زایمان به سر نوزاد وارد می گردد، و همچنین عوامل ژنتیکی (توارث خانوادگی) می تواند موجب این اختلال گردد.
افراد مبتلاء به این بیماری در زمینه های مختلف زندگی دچار مشکل هستند و به دلیل آنکه وقوع حمله ی تشنج از قبل فرد را مطلع نمی سازد و لذا گروهی از افراد جامعه در زمان حمله تشنج نسبت به اقدامات اولیه دانش و آگاهی لازم را ندارند و متأسفانه باورهای غلط و خرافاتی نیز بین مردم در مورد افراد مصروع کم و بیش رواج دارد که این امر سبب می گردد این افراد عزت نفس خود را در اجتماع از دست داده و بیماری خود را از دیگر افراد پنهان نمایند و همیشه با دلهره و ترس حمله ناگهانی روبرو باشند.
در این راستا بسیاری از مبتلایان به صرع، نیازمند حمایت های گوناگون از جمله حمایت اجتماعی، آموزشی، فرهنگی، درمانی، مددکاری و دیگر حمایت ها می باشند؛ خوشبختانه در سطح جهان سازمان های مردم نهاد (NGO) توانسته اند در جهت این حمایت ها به ویژه آگاه سازی مردم در خصوص این بیماری فعالیت های بسیار موثری را انجام دهند.
نظر به اینکه بیماری صرع در استان اصفهان، هیچ متولی و مسئولی را نداشت، جمعی از بزرگان و متخصصین مغز و اعصاب از جمله مرحوم حاج شیخ مهدی مظاهری، دکتر مسعود اعتمادی فر، دکتر فرشاد قدیری، دکتر جلال خلیقی نژاد، دکتر فرشته اشتری ( از متخصصین مغز و اعصاب ) و دکتر بهجت یزدخواستی (جامعه شناس)، دکتر سالار فرامرزی (روانشناس) و خانم فرخنده چراغی در سال ۱۳۸۲ با اهداف مشخص و تعیین شده، تصمیم به تأسیس انجمن حمایت از افراد مبتلاء به صرع استان اصفهان گرفتند و در سال ۱۳۸۳ با حضور ۲۵ نفر عضو اولیه هیأت امناء مجوز فعالیت خود را از استانداری استان اصفهان دریافت کرده و در اداره ثبت شرکت ها با شماره ۱۶۷۶ به ثبت رسید و فعالیت خود را به صورت رسمی شروع نمود. و در طول سال های فعالیت خود توانسته است بیش از ۳۰۰۰ مبتلای به بیماری صرع را تحت پوشش خدمات بسیار متنوع خود قرار دهد.

با ما در تماس باشید

حمایت مالی

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کمک های خیرخواهانه با ما، در “تماس باشید
شماره تماس: 03137773572